Actividad
Embotits Ginjaume som una empresa familiar amb seu a Figueres i Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà) amb més de 40 anys d’experiència en l’àmbit de la carn i els embotits. Estem adherits al Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines. El nostre objectiu és oferir la millor qualitat en els nostres productes que inclouen diverses especialitats com salaons, xoriços i cuits.
Ens avala una llarga trajectòria i un sistema de producció que mima els detalls i vetlla per garantir un sabor autèntic a cada mossegada. Des de la terra de la Tramuntana, al cor de l’Empordà, us convidem a conèixer i tastar la nostra oferta d’embotits cuits i secs elaborats amb matèria prima de proximitat i primera qualitat.
Historia
Embotits Ginjaume es una empresa familiar con más de 40 años de experiencia en el sector de la carne y los embutidos. Está adherida al Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de las comarcas gironinas.
Tipo de productos
La empresa ofrece una variedad de embutidos, entre los que se incluyen salaons, xoriços y productos cocidos. Algunos de los productos destacados son la botifarra de ceba, bull blanc, bull negre, botifarra negra, bull de cap, botifarra catalana, xistorra, xoriç mini, xoriç gruixut, botifarra dolça, sagí, baiona del cap de llom, baiona de l’espatlla, panxeta seca amb sal i pebre y fuet.
Misión
El objetivo de la empresa es ofrecer la mejor calidad en sus productos, garantizando un sabor auténtico en cada embutido mediante un sistema de producción cuidadoso y el uso de materias primas locales de alta calidad.