De producció petita, gairebé selecta, es conrea en un paisatge exquisit d’aiguamolls i llacunes situades dins el Parc Natural del Montgrí, les Medes i el Baix Ter.
És en aquests paratges on l’Avi Trias, ara fa més de setanta anys, es va unir a la tradició centenària del conreu de l’arròs, que avui arriba a la tercera generació de la família Trias de Pals.
Avui, l’Avi continua supervisant tot el procés de sembra, creixement i sega de l’arròs perquè us arribi en el seu punt més òptim de maduresa, qualitat i sabor.
Historia
La tradición arrocera de la familia Trias comenzó hace más de setenta años, cuando el Avi Trias se unió al cultivo de arroz siguiendo la tradición familiar. Desde joven, el Avi trabajó en el campo y asumió responsabilidades familiares desde los 14 años, superando dificultades de la posguerra. La familia Trias ha mantenido esta dedicación, y en el 85º aniversario del Avi, empaquetaron el primer arroz de Pals 'l’Avi Trias' como homenaje a su esfuerzo y legado, que continúa en la actualidad con la tercera generación.
Tipo de productos
La empresa produce arroz de Pals, destacando el producto 'Arròs de Pals Avi Trias'.