keyboard_arrow_leftVolver Buscadorkeyboard_arrow_right

Alimentación seca : Aceites
Bebidas : Vinos
 
keyboard_arrow_left

Vinos con Denominación de Origen Valdepeñas

Vinos con Denominación de Origen Navarra

Vinos con Denominación de Origen Jumilla

Vinos otras Denominaciones de Origen España

Vinos con Denominación de Origen Ribeiro

FAB

Proveedor

administracion

659548512

info@bodegasmasvida.com


Vida


Actividad
Aquest va ser el somni d'un home tocat per la tramuntana i ara és la realitat i la lluita de l'equip-família, volem seguir somiant. Petit celler situat a Cistella, l'Alt Empordà. De manera artesanal, familiar i conscients que som petits, adaptant les noves tecnologies a la nostra escala, produïm un màxim 14.000 ampolles de vi l'any. Comptem amb 10 Ha de vinya a menys de 500 metres al voltant del celler. Les varietats que hi tenim són les més adients pel nostre sòl i el nostre clima: Chardonnay, Merlot, Ull de Llebre i Cabernet Sauvignon. Elaborem 4 tipus de vins, el MasVida 17, MasVida 117, MasVida 23 i MasVida 32. Sempre a punt per escoltar el que ens ofereix la vinya, el que ens demana el most, embotellant el millor de cada anyada. Fem visites i activitats de tot tipus al celler, maridatges a restaurants de la comarca, tasts allà on ens els demanen i anem a fires del sector a donar a conèixer la nostra feina. Salut! A MasVida també fem oli. Vam recuperar el cultiu de l'olivera i de mica en mica hem arribat a plantar més de 4.000 oliveres de les varietats Manzanilla, Picual, Argudell i Arbequina. Produïm uns 20.000 kg d'olives que, a un rendiment del 18,5%, ens donen més de 3.800 litres l'any. Recollim les olives al desembre, les duem al trull i allà, a través d'una premsada en fred, a través de processos mecànics, s'extreu l'oli d'oliva verge extra MasVida. Compartir l'oli MasVida és un dels nostres projectes de futur. Esperem tenir-ho enllestit ben aviat perquè pogueu gaudir a casa vostra d'aquest petit tresor! ?El tipus d'oli depèn molt de les propietats organolèptiques típiques de cada varietat i del cupatge que posterior fem amb elles. Quin oli és el que us agrada més? Manzanilla produeix un oli profund i amarg, molt aromàtic i afruitat. Picual presenta uns matisos sensorials específics que fan aquest oli fàcilment identificable en el conjunt dels olis varietals. Afruitat, fragant, amarg, picant i astringent, es suavitza amb el pas del temps. Argudell és la varietat endèmica de l'Empordà, produeix un oli dens de color verd-groc, una sensació agradable al paladar, lleugerament amarg i picant. Arbequina presenta un color groc amb reflexos verds. Olfactivament és net i persistent amb matisos herbacis, en boca és més aviat dolç. Molt equilibrat.


Información revisada en Abril de 2018