Actividad
Som una empresa familiar que conserva l’elaboració tradicional de productes artesans i casolans com són les CROQUETES i els CANELONS.
Tot va començar a la botiga de Vilassar de Mar on les croquetes agradaven molt als nostres clients i cada cop ens en demanaven més. Vam decidir especialitzar-nos en l’elaboració de croquetes 100% artesanes i originals i des de llavors ja en són més de 40 varietats de sabors.
Des del 2006, elaborem al nostre obrador receptes clàssiques i modernes i estem molt satisfets d’haver aconseguit canviar el concepte de croqueta convencional per el de croqueta gourmet. Per tal d’abastir-nos dels millors ingredients del mercat, portem a terme un rigorós procés de selecció dels proveïdors i de les matèries primes que ens garanteixen la màxima qualitat.
La creativitat i l’afany innovador del nostre xef Iñaki Escuer ens permet continuar oferint noves experiències gastronòmiques als nostres clients.
Historia
La empresa comenzó en 2006 como un proyecto familiar en una pequeña tienda gourmet en Vilassar de Mar, especializándose en croquetas artesanas. Con el tiempo, amplió su gama de productos y actualmente cuenta con un obrador propio donde produce más de 20.000 croquetas diarias, además de canelones, churros y buñuelos. La empresa ha evolucionado combinando recetas clásicas y modernas, y se ha posicionado como referente en productos gourmet artesanos.
Tipo de productos
Ofrece una amplia variedad de croquetas (más de 50 variedades, incluyendo opciones clásicas, innovadoras y 100% vegetales), canelones (8 variedades, entre ellas de carne, marisco, vegetales y recetas innovadoras), churros de patata (incluyendo variantes con trufa) y buñuelos (de bacalao y de gamba roja del Mediterráneo).
Misión
El propósito de la empresa es ofrecer productos artesanos de alta calidad, elaborados con ingredientes seleccionados y sin aditivos, innovando continuamente en recetas para satisfacer a sus clientes y adaptándose a sus necesidades.