Actividad
BOU DE VARA leva á súa mesa o mellor do mar galego, cun enfoque innovador enraizado na tradición.
Empregando como materia prima só os mellores peixes e mariscos en producións limitadas, con garantía de orixe nas zonas máis sobranceiras das rías galegas para cada especie, obtidos no seu momento óptimo de sabor e procesados de inmediato para preservar as súas cualidades coa máxima frescura.
Baseando os nosos procesos na tradición artesá, desde as artes de pesca ata o envasado, á vez que integramos o produto final na vangarda culinaria. Poñendo en valor todos os seus atributos e potencialidades, difundindo toda unha cultura asociada ás súas orixes.
Comprometidos cunha forma de produción respeituosa e sostible. Co medio, empregando artes de pesca selectivas, non intensivas e sen descartes. Co tecido produtivo e o emprego local, profesionais con toda unha vida ligada ao mar, profundos coñecedores do seu sector.
BOU DE VARA é a combinación de factores que dan como resultado a excelencia en conservas de produtos do mar.
Tipo de productos
Ofrece una gama de conservas de pescados y mariscos seleccionados, entre los que destacan las vieiras de la Ría de Arousa en salsa marinera, volandeiras de Rianxo en salsa marinera, mejillones de las Rías Baixas con D.O.P. en escabeche, sardinillas de Rianxo en aceite de oliva virgen extra, berberechos de la Ría de Noia y navajas de Fisterra.
Misión
La empresa busca poner en valor los productos y la cultura de su entorno mediante la producción de conservas artesanales, promoviendo una pesca sostenible y respetuosa, y difundiendo la autenticidad de sus orígenes.