Actividad
BOTAN és una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència en el sector càrnic, sent la segona generació la que actualment contínua amb esforç, constància i dedicació, mantenint les fórmules tradicionals heretades. La nostra principal activitat és l'elaboració d'embotits artesans frescs, bullits i guarits, controlant des de la compra de matèria primera al producte acabat, garantint la màxima qualitat i higiene en tot el procés de fabricació, utilitzant les últimes tecnologies per aconseguir el resultat esperat, productes de màxima qualitat.
El nostre objectiu és donar la qualitat i servei que els nostres clients exigeixen, i créixer sense renunciar a l'elaboració tradicional, posicionant-nos al mercat com a referents
Des de la dècada dels 80, ens dediquem a la distribució de pernils, embotits i formatges nacionals i d'importació, convertint-nos en una referència a Lleida i província. Algunes de les marques a les quals representem són les següents:
Historia
La empresa Embotits Botan mantiene vivas las tradiciones de su tierra desde 1959, con tres generaciones dedicadas a la elaboración de embutidos de calidad, utilizando recetas tradicionales e ingredientes seleccionados. Sus orígenes se remontan a una tienda de ultramarinos en 1930 y la creación de la fábrica de embutidos en Alpicat en 1959.
Tipo de productos
Ofrecen embutidos frescos, curados y cocidos. Entre sus productos destacan la salsitxa fresca, llonganissa fresca, hamburguesas de ternera, xistorra, fuet, llonganissa casolana, botifarra blanca y negra, frankfurts, callos de ternera, entre otros. También distribuyen jamones, quesos y productos gourmet.
Misión
La empresa busca unir la tradición con la innovación para ofrecer productos artesanales de máxima calidad, apostando por los mejores ingredientes y técnicas artesanales para mantener el auténtico sabor de su tierra.