Cap De Trons, Celler Ballbe, Compta Ovelles, Gall Negre, Maria Miralles, Mas Suau, Soc Un Rosat, Somiatruites, Sonat De L'Ala, Tarat Shhhh, Vermut Tomeu, Xarel·lo
Actividad
La Masia Gustems és un reflex de tradició i modernitat, tant la Masia com el seu contingut. La Masia recupera l'estil modernista que desprenia originalment amb un resultat fresc i atractiu on hi troben el celler Ferré i Catasús i el Restaurant Sumoll.
D'aquest maridatge neixen uns vins i caves molt personals, joves, fragants i amb el reflex del caràcter de Ferré i Catasús: una visió cosmopolita i oberta al món que manté la saviesa tradicional.
Ens agraden les tertúlies de sobretaula, les converses de paraules i mirades. I volem que quan un Ferré i Catasús estigui a les teves mans sentis el naixement d'una nova i llarga relació.
Perquè creiem que el millor vi, és el que a tú t'agrada.
Historia
La empresa tiene sus orígenes en 1935, cuando Lluis Ferré Pascual, proveniente de una familia de viticultores del Penedès, se casó con Maria Catasús Domènech. A pesar de las dificultades familiares iniciales, sus descendientes, especialmente Lluís Ferré, continúan con el proyecto familiar, manteniendo la tradición y aportando innovación en la elaboración de vinos.
Tipo de productos
Ofrece una amplia gama de vinos tintos, blancos, rosados, cavas y vermuts. Entre los productos destacados se encuentran la trilogía 'Love Is' (Love is Vermell, Love is Xarel·lo, Love is Garnatxa), así como otras referencias como Compta Ovelles, Masuau, Somiatruites y cavas elaborados con Macabeu, Xarel·lo y Parellada. Todos los productos tienen un enfoque ecológico y algunos cuentan con certificación vegana.
Misión
La empresa busca acercar la cultura del vino a nuevos públicos, rompiendo con las normas tradicionales y promoviendo la creatividad y la expresión personal. Su objetivo a largo plazo es transformar la sociedad a través de la creatividad, la sostenibilidad y la divulgación de la cultura vitivinícola.