keyboard_arrow_leftVolver Buscadorkeyboard_arrow_right

Quesos
FAB

Proveedor

lluis mauri

938125881

formatges@maselgaret.com

Oficina Central

Mas el Garet s/n, 08551 Tona, Barcelona


Mas El Garet


Actividad
Tot va començar el 1999, amb les primeres 100 cabres, quan a Catalunya ningú apostava per la llet de cabra. Amb el canvi de mil·lenni va néixer el primer cabrit i la idea de poder crear formatges amb la llet de les nostres cabres. El març de 2006, després de cursos i tastets va començar a quallar tot. Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra ens va fer tirar endavant un projecte que es va fer realitat el 29 d’abril de 2007, quan varem inaugurarla formatgeria. La necessitat porta a l’enginy i quan al mercat s’especulava amb el preu del gra, vam veure que podíem ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho vàrem fer i des de llavors, cultivem la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les nostres cabres. Aquesta transformació ens va fer veure que érem molt a prop de la certificació ecològica, així que vàrem acabar de fer el salt i el 2012 aconseguíem el certificat per als nostres productes.


Historia
La empresa comenzó en 1999 en Mas el Garet de Tona, cuando Lluis Mauri inició la cría de cabras. En 2006, tras formación y pruebas, junto a Isidre Mas consolidaron el proyecto y en 2007 inauguraron la quesería y crearon la marca Mas el Garet. En 2008 empezaron a cultivar sus propios forrajes para alimentar a las cabras y en 2012 obtuvieron la certificación ecológica. En 2016 renovaron la imagen de la empresa y en 2020 instalaron una planta automatizada para mejorar la producción. Actualmente, la empresa sigue apostando por la leche ecológica y la sostenibilidad.


Tipo de productos
La empresa ofrece quesos y productos lácteos artesanales y ecológicos elaborados principalmente con leche de cabra y vaca. Entre los productos destacan: queso fresco, queso tierno, queso tierno bajo en sal, queso con finas hierbas, queso con romero, queso con pimienta negra, queso Garrotxa, queso madurado, queso Garet Gran, así como leche, brossat, mató, yogur y kéfir de cabra. Algunos de estos quesos han recibido premios internacionales.


Misión
La empresa tiene como propósito fundamental elaborar productos lácteos de máxima calidad de manera artesanal, ecológica y sostenible, respetando el medio ambiente y el bienestar animal, y apostando por la producción local y de proximidad. Su meta es mantener la excelencia en sus productos y procesos, contribuyendo al desarrollo del territorio.


Nacional, Regional
Artesanal
Información revisada en Julio de 2025
Página 1 de 2 2