keyboard_arrow_leftVolver Buscadorkeyboard_arrow_right

Quesos
FAB

Proveedor

lluis mauri

938125881

formatges@maselgaret.com


Mas El Garet


Tot va començar el 1999, amb les primeres 100 cabres, quan a Catalunya ningú apostava per la llet de cabra. Amb el canvi de mil·lenni va néixer el primer cabrit i la idea de poder crear formatges amb la llet de les nostres cabres. El març de 2006, després de cursos i tastets va començar a quallar tot. Les ganes de fer un formatge únic, artesà i de la nostra terra ens va fer tirar endavan ...t un projecte que es va fer realitat el 29 d?abril de 2007, quan varem inaugurarla formatgeria. La necessitat porta a l?enginy i quan al mercat s?especulava amb el preu del gra, vam veure que podíem ser autosuficients i tancar el cercle de producció. Així ho vàrem fer i des de llavors, cultivem la terra per fer-hi créixer els farratges, cereals i lleguminoses amb les que alimentem les nostres cabres. Aquesta transformació ens va fer veure que érem molt a prop de la certificació ecològica, així que vàrem acabar de fer el salt i el 2012 aconseguíem el certificat per als nostres productes.


Nacional, Regional
Artesanal
Información revisada en Marzo de 2018
Página 1 de 2 2